pühapäev, 20. november 2011

Desperate Housewife

Mis ma siis räägin,  nv pole suurt midagi rääkida, kodus olin, reede tulin pool1 koju,, sest niiii halb oli olla,, nagu tõesti enne pole selliseid valusid olnud,,  oleks nagu tuhud olnud, ema ütles ka et NO SEE EI OLE NORMAALNE, NII VALUS ON WW??? niimoogi pressisin jalgadega autos, jubee.. mõtlesin et noo nüüd lükkan istme lahti no :D  nagu tõesti,, jube oli see.  Peavalutas ja koht ka kohutavalt.  Ema käis veel käbe apteegist läbi, tõi valuvaigisteid, võtsin kohe sisse,. ja koju magama..  Pärast oli juba tunduvalt parem olla. Aga no eks mingi valu oli ikka, õhtul pidin veel tablette võtma.  
Laupäev,, noo niii igav oli,, tõsiselt.  selline kodukana tunne tuli peale, kuigi see tunne isegi meeldis,, aga igav oliikka, mängisime kaarte vanaemaga :D   Päeval veel koristasin tuba, tõstsin ringiveits,, nüüd voodi kõrval kapp ja seal peal kõik kõlarid,, ennem  olime õega voodis, õde oli jumala kahtlase näoga, küsisin mis viga??  Ütles et "  Vooodi väriseb? sa ka tunned w?"   Aga tõesti nii on.. Päev läbi täna muusikat kuulanud,, hommikul silmad lahti tegin panin kohe mängima, ei tulnud voodist väljagi ennem, vanaema paneb et, "isssand jumal, siin majas ei saa enam 12h'gi järjest ilma muusikata olla."   aga noo mis teha. :D   Aga laupäev oli küll mõnus rahulik õhtu, mingi jõululaul tuli, siis vanaema ütles et  nüüd võiks kuskil küünal ka põleda, et ehtne jõulutunne,. mõeldud tehtud, panin kõõnla põlema, ja  järjest igasugu jõululaule mängima.  Tegime veel teed ja mängisimegi kaarte siis.. Mõnus,,  ja siis kujutasin ette milline joomng seal koogil samal ajal toimub :D 
Pärast õhtu oli igav, läksin varem voodisse, mingi pool1 aeg jäin magama, ei viitsin oodata Kuldarit tagasi. Mõtlesin et noo nkn jääb kauemaks nagu ikka. Jamh,  kuulsin veel kui sõnumi saatsis, aga ma ei viitsin enam vastata ka.
Täna olen lihtsalt puhanud terve päeva,  tegin päeval igast iluprotseduure.
Ja nüüd on sitt tuju,  ÜllaÜlla,, kolm korda võite arvata miks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar