esmaspäev, 10. oktoober 2011

masendus.

Oh perset,, ma magasin täna jälle sisse..  mm nats enne üheksat ärkasin. Oleks saanud vb bussiga veel,, mingisuguse liinikaga,, aga no esimesed tunnid nkn maha magatud juba..   Eri nõme,  täna pidi veel neli tööd olema mul.  tra.  ma ei tea noo,, täna on küll selline tunne et lihtsalt jätaks kooli pooleli, ja läheks kutsekasse. nagu tõesti,, aga noh, enam pole mõtet,, poolteist aastat veel. Ma lihtsalt ei suuda ennast kokku võtta, pidin see aasta korralikult õppima, aga pole mittemingit motivatsiooni. absoluutselt.  Kõik lasen lii lebolt üle lihtsalt. ekoolis selline hüüumärkide rodu lihtsalt,, varsti hakkavad osad hinded välja tulema juba,, mata näiteks, see tuleb puhas kolm.  nagu cmon, mul ja mata kolm.. see pole minumoodi. miski mu sees on päris viltu vist. et kõik niii sassis on. oleks eraelu korras, küll siis oleks õppimine kah.  

Ma lihtsalt pean hakkama õppima!

Tõesti selline masendus on lihtsalt.  Ma ei taha mitttte midagi. mdea siuke tunne et pael külge ja läheb kergemaks. Tahan minema saada siit. 

1 kommentaar:

  1. Omg. Ära isegi kutsekooli peale mitte mõtle! See on ikka 3x hullem kui tavaline keskkool, sest keskkool+eriala siiski :QQQQQ

    VastaKustuta