teisipäev, 3. jaanuar 2012

Ilus ja Valus 2011


Jaanuar.    Suurt midagi ei mäleta sellest kuust,,Tegin Silveriga lõpparve. Algas see lõputu Kuldari ootamine.    Oli sünnipäev, pidu pidu pidu..Ja just peale sünnipäeva rääkisin ma viimati oma isaga. Kas mitte pole tore??!!
Veebruar.  Algas suure draamaga.  Muidu möödus suhteliselt vaikselt. Algas Markeniga mingi teema.   Käisime Lindaga uisutamas, peaks kordama?! 
Märts.  Alustasin klubitamisega, CvÜ's..  Järgnes kohe Fiesta parlamendis, kuhu ilmselt tagasi ei läheks. "Marc van Linden - I like it" - meenutab seda pidu.  Siis olid veel ajad kui Tanel mind Siimule sokutas..  Siis oli mingi filmihullus ka.  Vist oli Märts, kui Kuldar soome läks.
Aprill. Ei mäleta, kool kool kool oli, pidusid polnud. Carmen, kes LUBAS oma sünnipäeva pidada, ei teinud seda.  "JA 15 APRILLL LÄKSIME ME CARMENIGA TARTUSSE,, ESIMEST KORDA.." - Kõige meeldejäävam ja kõige parem sellest kuust.
Mai.  Algas Klassiekskursiooniga Rootsi. Hea reis oli,, läheks uuesti selle seltskonnaga,, aga ainult ilma muskaadita. ;)  Alustasin ka tööl käimist,, esimene töö,, ja pean mainima et kohutav kogemus.
Juuni.  Eksam, täielik läbikukkumine. Töö,töö,töö. Jaanipäeval sõitsin ringi igal pool,  Kiius-Tartus-Aablas-Kodus.  sisukas. Käisin teist korda Tartus.  Kuu alguses oli minujuures väike istumine,, nö suvealguspidu.  tore oli,, on mida meenutada. Taneliga saime esimest korda kokku.   Õde sai nelja aastaseks,  terve õu oli lapsi täis :D   Juunis panin ka Ripsmepikendused endale. Esimene vahupidu,, ja ka kõigeparem.
Juuli.  Töötöö,, Järjekordsed vahupeod, ja muud klubitamised.
August.  Töötöö,, ja veeel klubitamist,, Über ja salapärane Mark.  Jürgenn.. jms.  Lasin Geelküüned panna.
September.  Algas pihta kool, kuid tööö läks edasi. Sai kolmas kord Tartus käidud. Kuldaril oli sünnipäev. Saatsin ta veel Laevale ja enam polegi temaga kokku saanud. mitu kuud juba.    Koogil sai pidutsemas käidud.. palju kõlakaid tekitatud,
Oktoober.  Vaheaeg,Cathouse..
November.    Koogil, Roltsi snp,, Carmen ja Trepp. Steffi,, aiaii...   ja siis tuli juba Eku snp, kuhu otsustasin mitte minna, selleasemel istusin kodus, teetass käes ja mängisin vanaemaga kaarte.  Veel väike arena3 ja Cathouse Naiskadega..  Viiimased korrad siiani.   Cathouse'ga sai lõpparve tehtus, enam sinna ei lähe..  Markus ilmus välja, ja selleüle mul vägahea meel.
Detsember.  Viiimane kuu,,  olen palju puhanud,, Koolis võtsin ka nii lõdvalt, nüüd kodus vingutakse slp. Ohtralt oli sissemagamisi.  Kuu lõpetasin Viljandis käiguga,, Sellest lähemalt eelmises postituses ;)
Igaljuhul lõppes aasta minujaoks kenasti :)     

1 kommentaar: